Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Μετονομασία κινήματος, νέος σύνδεσμος ιστοσελίδας





Αθήνα, 25/2/2018

Ενημερώνουμε τους φίλους και αναγνώστες μας ότι μετά την πρώτη γενική ψηφοφορία του έτους που πραγματοποιήθηκε την 11/2/18, η πλειοψηφία των μελών μας αποφάσισε ορισμένες σημαντικές αλλαγές. Μέσα στα πλαίσια των προαναφερόμενων αλλαγών θα αλλάξει η ονομασία του κινήματος η οποία πλέον θα εστιάζει στον βασικό μας στόχο και στο κεντρικό μας σύνθημα, δηλαδή στην απαίτηση για αληθινή δημοκρατία. Αυτό θα γίνει όμως και για τον λόγο της εξομοίωσης με τα νέα δημοκρατικά κινήματα που συγκροτούνται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και με τα οποία έχουμε άμεση επικοινωνία και συνέργεια, αφού ο γενικότερος στόχος μας είναι μια πραγματικά δημοκρατική Ευρώπη, μια «Ευρώπη των Πολιτών».

Το όνομα του κινήματος μας από σήμερα μετατρέπεται σε «ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» - «Πανελλήνιο Κίνημα Πολιτών».

Σταδιακά θα αλλάξουμε τις υπογραφές στα κείμενα του καταστατικού μας και σε ορισμένα παλαιότερα και διαχρονικά άρθρα μας.
Η υπογραφή ενίοτε θα είναι με την γραφή της παραπάνω ονομασίας και ενίοτε με την παρακάτω διαμορφωμένη εικόνα:


Για τους Έλληνες στην Ψυχή, στην Νόηση και στην Παιδεία!


[σ.σ. Η προηγούμενη ονομασία «ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πολιτών» εξυπηρέτησε σημαντικά έως σήμερα τον σκοπό μας και θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες μας γενικής πολιτικής και ιστορικής ενημέρωσης ή εκπαιδευτικές διαδικτυακές ομάδες πολιτών, ενώ η γενικότερη και ειδικότερη έννοια και συμβολισμός της παρελθούσας ονομασίας θα συνεχίσει να ισχύει στις διεργασίες και στην φιλοσοφία του κινήματος]

Επίσης αλλάζει ο σύνδεσμος της ιστοσελίδας μας ο οποίος θα είναι πλέον:
https://Greek-Citizens.blogspot.com

Αλλαγές έγιναν και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας όπου πλέον έχουμε δύο στήλες πληροφοριών, όπου στην μεν αριστερή εμφανίζονται διαχρονικά μηνύματα των προγόνων μας και του Τριαδικού Θεού μας, τα οποία αποτελούν σταθερές και πρωταρχικές αξίες για το κίνημα μας, ενώ στην δεξιά στήλη εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν την ιστοσελίδα και το κίνημα.                         
Επιπλέον να αναφέρουμε ότι στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας και δίπλα από την ονομασία του κινήματος θα εμφανίζονται τρεις από τις Αρχές και τους Άξονες μας που θα αλλάζουν ανά τρίμηνο.

Να σημειώσουμε ότι από τα στοιχεία που ζητά η Google από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας εμείς λαμβάνουμε μόνο κάποια γενικά αριθμητικά στοιχεία επισκέψεων ανά χώρα, ανά πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, προβολές σελίδων κτλ, κάτι βεβαίως που ισχύει για όλα τα Blogspots και ιστοσελίδες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνουμε στοιχεία με τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών και αναγνωστών.

Κλείνοντας την ανακοίνωση θα γράψουμε ότι ευχαριστούμε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας για την υποστήριξη τους στην Ιδέα μας και στις διαδικτυακές ή κοινωνικές δράσεις μας με την παράκληση και προτροπή να συνεχίσουν να κοινοποιούν τις δημοσιεύσεις μας και να ακολουθούν την ιστοσελίδα μας για να διαδοθεί πανελληνίως το μήνυμα μας που αφορά την επίτευξη Εθνικής Απελευθέρωσης και Ανεξαρτησίας, Δικαιοσύνης, Ευημερίας, Παιδείας, Υγείας, Ανάπτυξης και Προόδου μέσω της επανάκτησης της πραγματικής «Ελληνικής Δημοκρατίας» με θεμέλιο λίθο τα βαθιά και διαχρονικά μηνύματα του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας.


ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πανελλήνιο Κίνημα Πολιτών

                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, ωστόσο δεν υιοθετούμε απαραιτήτως τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με βαρύτατες ύβρεις (προς πάσα κατεύθυνση), θα διαγράφονται.